Prírodný zdravý rodinný dom v obci Trenčianska Teplá na predaj

Pridané 22. apríla 2024
Zmenené 22. apríla 2024

Instagram
Vytlačiť
Cena: 155 000 €
Kód: ch00288752
Umiestnenie Obec: Trenčianska Teplá
Okres: Trenčín
Kontakt Kvetoslav Dolinaj Kvetoslav Dolinaj
Tel.: +421 907 140 526
Tel.2:
Email: dolinaj@romantickechalupy.sk
 
Popis

Novostavba komfortnej zdravej nehnuteľnosti v štýle bungalovu vo veľkej spádovej obci Trenčianska Teplá , vzdialenej iba 3 km od kúpeľného mesta Trenčianske Teplice na predaj.

Dom s 50 centimetrovou izoláciou zabezpečuje parametre blížiace sa pasívnemu štandardu, konštrukčný materiál drevo ,výplň slamená s hlinenými a vápennými omietkami. Stavba je difúzne otvorená, tj dýcha. Hlinené omietky sú antibakteriálne a majú veľa ďalších vlastností ideálnych pre zdravie človeka, preto je dom vhodný aj pre alergikov, astmatikov, hlina lieči. Dispozícia nehnuteľnosti pozostáva z väčšej miestnosti, ktorá tvorí kuchyňu a spoločenskú miestnosť, samostatnej toalety, kúpeľne, technickej miestnosti a dvoch predných izieb. Po vstupe do domčeku človek nadobúda pocit zdravej atmosféry. V každej izbe je po celé leto príjemne chladno a ideálna vlhkosť vzduchu po celý deň. Tepnou celého domu je hlinená stena, ktorej tvar kvetu( organickosť tvaru kvetu nalaďuje zmysluplnosť a jedinečnosť) má viaceré výhody.
Zvlnený tvar napríklad dodáva stabilitu domu a zabezpečuje efektívnu cirkuláciu vzduchu. Harmonizačná hlinená mandala a jej farby vylaďujú energetickú rovinu priestoru. Celkové náklady na vykurovanie obytného priestoru kombinovaným spôsobom budú menej ako 50€.
Táto nehnuteľnosť spĺňa všetky kritéria tak ako akákoľvek inak konštrukčne postavená stavba a to sa samozrejme týka aj v možnosti financovania prostredníctvom banky. Ak Vám záleží ,že chcete bývať v novostavbe a dbáte aj na svoje zdravie tak tento pôvabný domček je určený pre Vás.

Obec Trenčianska Teplá má parametre menšieho mesta s kompletnou občianskou vybavenosťou výbornou lokalitou v susedstve kúpeľného mesta, krajského mesta Trenčín (cca 9 km) a diaľničného privádzača (5km).

Obytná plocha: 60 m2
Plocha parcely: 204 m2
Elektrina: 220/380 V
Plyn: zavedený-nepripojený
Odpady: verejná kanalizácia
Voda: vodovod
Kúrenie: kombinované
Konštrukcia objektu: zmiešaná
Prístupová cesta: asfaltová
Stavba - druh: dom
Umiestnenie objektu: centrum obce
Rok výstavby: 2023
Rok poslednej rekonštrukcie:
Vzdialenosť k vode: do 5 km
Vzdialenosť k lyžovaniu: do 50 km
Vzdialenosť ku golfu: do 20 km
Vzdialenosť do centra obce: do 500 m

Kontakt

Romantické chalupy s.r.o

Maklér
Kvetoslav Dolinaj
Kvetoslav Dolinaj
Tel.: +421 907 140 526
Tel.2:
Email: dolinaj@romantickechalupy.sk
 

 

 

Kancelária

Nejedlého 67
Bratislava 841 02
Tel.: 0918 789 218, 0911 291 632
www.romantickechalupy.sk
chalupy@romantickechalupy.sk