Dvojpodlažná chata s nádherným výhľadom pri obci Látkovce na predaj

Pridané 25. apríla 2024
Zmenené 25. apríla 2024

Instagram
Vytlačiť
Cena: 358 000 €
Kód: ch00288800
Umiestnenie Obec: Uhrovec
Okres: Bánovce nad Bebravou
Kontakt Kvetoslav Dolinaj Kvetoslav Dolinaj
Tel.: +421 907 140 526
Tel.2:
Email: dolinaj@romantickechalupy.sk
 
Popis

Novostavba kvalitnej priestorovo veľkorysej slnečnej nehnuteľnosti s veľkou terasou a výhľadom na prírodné jazierko a krásnu okolitú prírodu v katastri obce Látkovce vzdialenej iba 11 km od okresného mesta Bánovce nad Bebravou na predaj
Táto stavba po kolaudácii bude evidovaná ako rekreačná chata s možnosťou trvalého bývania. Momentálne je plne funkčná na bývanie a pozostáva z dvoch priestranných svetlých podlaží a nadštandardnej terasy (60m2) s výhľadom na takmer celý pozemok. Bola postavená z kvalitných materiálov a pri realizácii stavby boli použité najnovšie technológie.V prízemí je situovaná vstupná chodba, samostatná menšia kúpeľňa, samostatná toaleta, hosťovská izba ,špajza a veľká kuchyňa prepojená s obývacou časťou z ktorej je výstup na terasu.
. Poschodie pozostáva z veľkej kúpeľne, samostatnej toalety, spálne troch detských izieb kde jedna z izieb momentálne slúži ako šatník. Pod schodiskom je praktický úložný priestor. Priestor pod terasou (55m2) je rozdelený na dve miestnosti kde v menšej časti je sprchový kút WC ,malá kuchynská linka s umývadlom a druhá väčšia miestnosť je ako sklad kde je tiež menšia linka s el. sporákom a chladničkou. Výhodou tejto zaujímavej nehnuteľnosti je jej praktické a priestranné dispozičné riešenie, dobrá dostupnosť a ukľudňujúce prostredie okolitej prírody. Na pozemku je niekoľko ovocných stromov( hruška, slivka, čerešňa), vinič, zopár orechov a viacero rôznych drevín. V spodnej časti pozemku je prírodné jazierko a hneď za pozemkom preteká potok. Ak túžite bývať v priamom kontakte s prírodou, máte radi priestranný interiér, veľký pozemok a dobrá celoročná dostupnosť je pre Vás dôležitá tak Vás srdečne vítame na obhliadke. V prípade, že budete chcieť chatu dokončiť na komplet , vrátane fasády, terasy a všetkých ostatných drobností, je tu priestor a ochota na dohodu a realizáciu.
Dedinka Látkovce patrí pod známu spádovú Obec Uhrovec ( rodisko A. Dubčeka a Ľ. Štúra), ktorá má kompletnú občiansku vybavenosť a je obklopená majestátnymi Strážovskými vrchmi. V blízkom okolí sa nachádza pamätník na Jankovom vŕšku a zhruba 13 km je vzdialený turisticky vyhľadávaný Uhrovecký hrad.

Obytná plocha: 170 m2
Plocha parcely: 3008 m2
Elektrina: 220/380 V
Plyn: -
Odpady: domová čistička
Voda: studňa
Kúrenie: ústredné-elektrické
Konštrukcia objektu: tehlová
Prístupová cesta: asfaltová
Stavba - druh: chata
Umiestnenie objektu: -
Rok výstavby: 2022
Rok poslednej rekonštrukcie: 2023
Vzdialenosť k vode: do 10 km
Vzdialenosť k lyžovaniu: do 20 km
Vzdialenosť ku golfu: do 50 km
Vzdialenosť do centra obce: do 1 km

Kontakt

Romantické chalupy s.r.o

Maklér
Kvetoslav Dolinaj
Kvetoslav Dolinaj
Tel.: +421 907 140 526
Tel.2:
Email: dolinaj@romantickechalupy.sk
 

 

 

Kancelária

Nejedlého 67
Bratislava 841 02
Tel.: 0918 789 218, 0911 291 632
www.romantickechalupy.sk
chalupy@romantickechalupy.sk